StoryEditor
slavonski brod

28-godišnjak sletio s ceste i udario u rasvjetni stup, u teškom je stanju

Piše desk  /  02.04.2022., 10:12h
Vozač nije držao svoju stranu pa je sletio na travu, udarivši u prometni znak i stup. Izgubio je kontrolu te se dalje zabio u metalnu ogradu. Teško je ozlijeđen, javlja PU brodsko-posavska

Do teške nesreće došlo je u petak oko 23 sata u Slavonskom Brodu, gdje je jedno vozilo sletjelo s ceste, zbog čega je jedan čovjek završio u bolnici.

- Auto je doslovce letio zrakom. Izgledalo je strašno. Vozač je bio bez svijesti, pomogli smo koliko smo mogli do dolaska hitne medicinske pomoći - rekli su svjedoci za portal SBplus.hr.

- Na kolniku Sjeverne vezne ceste (1 km i 200 m, 1. dionice, kolnika državne ceste D-514), u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 28-godišnjak upravljajući osobnim automobilom (nije koristio zaštitni sigurnosni pojas), zbog nedržanja strane kretanja prešao na travnatu bankinu, udarivši u prometni znak i rasvjetni stup - priopćili su iz PU brodsko-posavske, dodajući se vozač u nekontroliranom kretanju zatim zabio u metalnu ogradu jedne tvrtke, završivši tako na travnatoj površini raskrižja državne ceste D-514 i D-53.

Vozač je teško ozlijeđen te se nalazi na daljnjem liječenju, dodaju.

image

Teška prometna u Slavonskom Brodu

PU BRODSKO-POSAVVSKA -

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 06:23