StoryEditor

Zrinjski traži drugu prvenstvenu pobjedu

Piše D  /  21.10.2017., 12:10h

Mladost se pojačala

Trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić zna kako ga u Mrkonjić Gradu čeka snažna momčad koja se pred početak Prvenstva BiH dosta pojačala. U prošlom kolu Mladost je tek u završnici pokleknula u Kaknju. Mostarcima najveća opasnost prijeti od igrača pod košem, Kneževića i Majića, te Aleksića koji je u prijelaznom roku stigao iz Leotara. Momčad Kaknja odlazi na gostovanje kod Bosne i bit će joj uistinu teško.

Bosna je skupila šest poraza u nizu kada je riječ o službenim natjecanjima. Njezini igrači učinit će sve kako bi prekinuli crni niz. Sastav Kaknja pred gostovanje u Sarajevu pojačao je 210 cm visoki Milivoje Božović koji iza sebe ima sezona igranja u inozemnim klubovima.

Trener Kaknja Josip Pandža uvjeren je kako će tridesetdvogodišnji centar biti primjerena zamjena za Tomića koji je pristupio beogradskom Partizanu. U Mostaru će novi prvoligaš Student ugostiti snažni sastav Sparsa iz Sarajeva, a u Vogošći će još jedan novi povratnik u prvoligaško društvo Vogošća, predvođena iskusnim Tuljkovićem i Peljtom, ugostiti Slobodu koja je u prvom kolu bila slobodna. Parovi 2. kola, 21. listopada: Mladot - Zrinjski 18, Student - Spars 18, Bosna - Kakanj 18, Vogošća - Sloboda 19, Bošnjak - Radnik 17.

Počela ženska liga

Sinoć je susretima Banovića i Jedinstva te Mladog Krajišnika i Livna započeo Prvenstvo košarkašica Bosne i Hercegovine. Danas je na rasporedu susret Bugojna i Rudar Sporta. U nedjelju će se sastati Željezničar i Sloboda te Brčanka i branitelj naslova prvaka iz prošle sezone Play Off iz Sarajeva, piše Večernji.

Dnevnik.ba

 

16. travanj 2024 17:11