StoryEditor

ZLATAN, FLASTER NA GOLMANU Mourinho otkrio nevjerojatan razlog zašto ga je uveo u igru

Piše D  /  29.11.2017., 08:11h

United je tada imao golemu prednost od 3:0 zahvaljujući golovima Younga i Martiala. Sve je ukazivalo da će najugodnije iznenađenje Premiershipa, nakon što je ranije na domaćem terenu izgubilo 0:6 od Cityja, na istom mjestu i sličnim rezultatom stradati i od drugog mančesterskog kluba.

Ali, tada Rojo ruši Pereyru u kaznenom prostoru, a Deeney iz penala zabija prvi gol za Watford. Pet minuta prije kraja Doucoure potpuno vraća domaćine u igru iz situacije koja se činila bezizglednom i već je 2:3, donosi Index.

Englezima sada više na umu nije bilo gaženje Watforda, nego njegovo ponavljanje Sevillinog podviga od prošlog tjedna, kada je protiv Liverpoola na kraju poništila vodstvo gostiju 0:3.

I u trenutku dok mu se kapitalno vodstvo topi, a momčad raspada, Mourinho poseže za ultimativnim oružjem - Zlatanom Ibrahimovićem.

Oporavljenika je pozvao s klupe, kratko mu šapnuo nešto i poslao ga u igru kako bi zamijenio Lingarda. I baš kada su čekali prvi prekid za zamjenu, upravo Lingard nakon sjajnog prodora zabija za 4:2 i United je odahnuo.

Ibrahimović je tada ušao u igru, ali da se razgiba, dok je Mourinho nakon utakmice otkrio zašto ga je isprva slao u igru.

Dao mu je poseban zadatak: da na kornerima suparnika, koji je jurišao po izjednačenje, čuva Watfordovog golmana Gomesa!
 

Zahvaljujući Lingardovom golu, na kraju smo umjesto raritetnih scena Zlatana-flastera na golmanu, gledali one dirljive, kako se veliki golgeter i trener grle oduševljeni što je njihova momčad uspjela spasiti pobjedu:
 

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 14:54