StoryEditor

Vlak uletio u spavaću sobu, jedna osoba povrijeđena

Piše D  /  05.10.2017., 05:10h

Jedan muškarac je povrijeđen kada je vlak, koji je iskočio iz tračnica, uletio rano jutros u njegovu spavaću sobu u sjeveroistočnom dijelu Atlante, prenijeli su lokalni mediji.

CBS 46 prenio je da je vlak koji se kretao prema Cincinnatiju izletio iz tračnica, a vagoni su uletjeli oko tri metra unutar sobe, pomjerivši kuću iz temelja. Povrijeđeni muškarac prevezen je u lokalnu bolnicu, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno, prenosi "Daily mail", javlja Avaz.

Vlak koji se zabio u kuću prevozio je pijesak, katran i slične materijale. Iz vatrogasne jedinice Atlante saopćeno je da vlak nije prevozio nikakve opasne materije.

Jedan muškarac je povrijeđen kada je vlak, koji je iskočio iz tračnica, uletio rano jutros u njegovu spavaću sobu u sjeveroistočnom dijelu Atlante, prenijeli su lokalni mediji. CBS 46 prenio je da je vlak koji se kretao prema Cincinnatiju izletio iz tračnica, a vagoni su uletjeli oko tri metra unutar sobe, pomjerivši kuću iz temelja. Povrijeđeni muškarac prevezen je u lokalnu bolnicu, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno, prenosi "Daily mail". Vlak koji se zabio u kuću prevozio je pijesak, katran i slične materijale. Iz vatrogasne jedinice Atlante saopćeno je da vlak nije prevozio nikakve opasne materije.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 21:27