StoryEditor

(VIDEO) Stravičan sudar glavama: Igrač Gamba Osake ostao bez zuba

Piše D  /  23.04.2018., 10:04h

Proteklog vikenda odigrana je utakmica devetog kola japanske nogometne lige. To deveto kolo će najviše pamtiti golma Gamba Osake, Masaaki Higashiguchi koji je u sudaru sa suigračem slomio jagodičnu kost i ostao bez jednog zuba, prenosi 24.sata.

Njegova ekipa je na kraju slavila protiv Cerezo Osake 1-0, ali vjerujemo kako njega rezultat previše i ne brine jer bi zbog zadobivenih ozljeda na toj utakmici mogao propustiti nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji. 

Već na samom početku utakmice je golman Cereza poslao jednu dugu loptu preko Gambine obrane, a golam Gambe je izašao kako bi izbokaso tu loptu. 

Na njegovu nesreću, obrambeni igrač Gambe, Genta Miura je u punom trku išao na tu loptu u nadi da ju izbije. U jednom trenutku došlo je do stravičnog sudara glavama između njih dvojice, a deblji kraj je izvukao Higashiguchi.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u videu od 1:20 minute.

Higashiguchi je odmah nakon tog sudara napustio igru, a umjesto njega je ušao Hayashi. Prema prvim navodima, Higashiguchi je slomio jagodičnu kost i ostao bez zuba. 

Da stvar bude gora po njega, ako se dokaže da su ozljede težeg stupnja, Higashiguchi će propustiti Svjetsko prvenstvo sa svojim Japanom.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 12:26