StoryEditor

Užas u Engleskoj: Policija pronašla u kamionu 39 mrtvih tijela

Piše D  /  23.10.2019., 11:10h

Kako javljaju britanski mediji, policija je pokrenula jednu od najvećih istraga o ubojstvima u povijesti te zemlje nakon što je u prikolici kamiona pronađeno 39 mrtvih tijela, među kojima je i jedno tijelo tinejdžera. Ostala tijela pripadaju odraslim osobama.

Vozač kamiona, 25-godišnji mladić iz Sjeverne Irske, je uhićen pod sumnjom za ubojstvo.

BBC navodi kako je policija dojavu dobila od Hitne pomoći oko 1:40 u noći po lokalnom vremenu nakon otkrića kamiona s tijelima u gradu Graysu.

Kamion je, javlja BBC, u Veliku Britaniju ušao u subotu preko graničnog prijelaza Holyhead, a krenuo je iz Bugarske. U tijeku je identifikacija tijela, a policijski zapovjednik je izjavio da će to biti “dugotrajan proces”.

“Ovo je tragičan događaj u kojem je živote izgubio velik broj ljudi. U tijeku je istraga kako bismo utvrdili što se dogodilo. U tijeku je identifikacija žrtava. Vjerujemo da je kamion stigao iz Bugarske u subotu, 19. listopada. Vozač kamiona je uhićen i u pritvoru je. Nakon što smo primili dojavu o pronalasku kamiona stigli smo na mjesto događaja. Sve osobe koje su se nalazile u kamionu bile su mrtve”, kazali su iz policije, javlja BBC.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 17:24