StoryEditor

UJEDINJENJE BOŠNJAČKIH RADIKALA: GS i DF se dogovorili

Piše D  /  22.03.2018., 12:03h

Također, izražena je iskrena želja da se postigne dogovor sa Socijaldemokratskom partijom BiH (SDPBiH) , oko istih ciljeva i tamo gdje je to moguće, i u to ime ih pozivamo da završimo pregovore oko predizborne koalicije.

"Iskreno opredijeljeni za suradnju sa SDP-om , a imajući u vidu da su vodeći ljudi SDP-a javno iznijeli stav da se slažu s gore navedenim ciljevima, pozivamo naše drugarice i drugove da odrede vrijeme, mjesto i dnevni red idućeg sastanka. Uvjereni smo da će SDP staviti interese države BiH ispred interesa stranke i pojedinaca i da ćemo u najkraćem roku postići konačni dogovor.

Na kraju, obvezujemo se i pozivamo rukovoditelje, članove i aktiviste SDP-a da ne pregovaramo putem medija i ne doprinosimo potkopavanju procesa koji predstavlja jedinu nadu u bolje sutra ove zemlje. Smatramo da je sazrelo vrijeme da se eventualne osobne razmirice ostave po strani, po uzoru na razvijena demokratska društva, u kojima srodne političke snage usmjeravaju sve svoje kapacitete na izbornu pobjedu, s ciljem implementacije političkog programa koji će biti prihvatljiv svim građanima Bosne i Hercegovine", navedeno je u priopćenju iz DF-a.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 16:50