StoryEditor

U prometnoj nesreći poginule dvije trofejne srpske bodybuilderice

Piše D  /  13.11.2017., 10:11h

Kod Kovačice u prometnoj nesreći poginule su srpske reprezentativke u bodybuildingu, Branislava Jovanović (48) i Milica Beslać (16). U nesreći je život izgubila i majka Milice Beslać, a u životnoj opasnosti je i njen otac koji je upravljao vozilom.
 
Do tragedije je došlo kad su se sudarili automobil kojim je upravljao otac mlade sportašice i kamion novopazarske registracije. Kao uzrok nesreće navodi se pogreška vozača automobila koji nije ustupio prvenstvo prolaza, javlja Index
 
Nesreća se dogodila kad su se srpske sportašice vraćale kući sa SP u Rumunjskoj. Branislava Jovanović bila je jedna od najboljih srpskih bodybuliderica, a na natjecanju u Rumunjskoj osvojila je četvrto mjesto na svijetu. Također, Jovanović je bila višestruka prvakinja Srbije i Balkana.

16-godišnja Milica Beslać proglašena je 2015. godine za najbolju mladu sportašicu Apatina i važila je za najveću nadu srpskog bodybuildinga. Bila je prvakinja Balkana u konkurenciji  do 16 godina, a tu je titulu je osvojila prošlog ljeta u Baru. Titulu državne prvakinje osvojila je dva tjedna prije tragedije.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 13:15