StoryEditor

U petak stiže novi snijeg u BiH

Piše D  /  18.02.2019., 09:02h

Prijepodne lokalno po kotlinama u Bosni će biti magle. Vjetar slab, istočnog i sjeveroistočnog smjera. Krajem dana vjetar mijenja smjer na jugo. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 15, na jugu zemlje do 17 stupnjeva. 

U utorak u Bosni i Hercegovini prognozira se pretežito sunčano vrijeme. Prijepodne lokalno po kotlinama u Bosni će biti magle. Vjetar slab, južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1°C, na jugu zemlje do 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 15°C.

U srijedu u Bosni i Hercegovini će prevladavati sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab, mijenja smjer na istok i sjeveroistok. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1°C, na jugu zemlje do 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 14°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini veći dio dana bit će pretežito sunčano. U večernjim satima naoblačenje. Vjetar slab, sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1°C, na jugu zemlje do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 14°C, na jugu zemlje do 16°C.

Za petak se prognozira većinom oblačno s kišom, na planinama snijeg. Padaline neće biti obilne. Više sunčanog vremena i bez padalina na jugu zemlje. Vjetar umjerene jačine, sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9°C, na jugu zemlje od 11 do 16°C.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 02:42