StoryEditor

U Kiseljaku održana "Večer mode i ljepote"

Piše D  /  11.12.2017., 09:12h

Naime, dvije dame, Arijana Ivičević, vlasnica Salona vjenčanica "Arijana" te Kristina Josipović, menadžerica tvrtke Kryolan LoveRich d.o.o Kiseljak organizirale su jednu zabavnu večer za sve zainteresirane dame Kiseljaka i okolice, pružile im odličnu zabavu, promovirale svoje brendove ali i naparavile dobro djelo davši cijelom događaju i humanitarnu notu, prenosi Artinfo.ba.

Događaj je održan u caffe baru "Black Diamond" čiji je prekrasni ambijent odlično poslužio za improviziranu modnu pistu na kojoj je, kroz pet izlazaka, predstavljen dio bogatog asortimana spomenutog salona, od vjenčanica, svečanih i prvopričesnih haljina do kombinacija za svakodnevne ali i poslovne prilike. Reviju su uglavnom nosile članice plesnog kluba LDF, čiji je trener, Dejan Brkić osmislio koreografije. Osim njih,što starijih što mlađih, modele su nosile i nešto ozbiljnije dame raznih zanimanja, koje su najavljene kao stvarne žene sa stvarnim oblinama a koje su opet, kao i sve druge sudionice, našminkane od strane šminkerica brenda Kryolan, izgledale odlično i elegantno. Posebna poruka poslana je sudjelovanjem članica udruge "Zraka sunca", koja okuplja žene koje se bore ili su već pobijedile rak dojke. One su svojom hrabrošću i pozitivnom energijom dobile ponajveći pljesak poslavši poruku da je svaka žena lijepa, da zaslužuje pažnju te da one, usprkos problemima koje ova bolest nosi, ne odustaju od lijepih stvari i trenutaka.

Organizatorice su u ovo predblagdansko vrijeme odlučile ovom prilikom nekome i pomoći te su za potrebe nagradne igre odnosno tombole darivale nazočne dame te sav prihod namijenile učenicima Srednje škole "Ivan Goran Kovačić" u Kiseljaku čije su obitelji u socijalnoj potrebi.

Uz odličnu glazbu uživo, dame su cijelu večer mogle dobiti i besplatan tretman šminkanja ali i profesionalne savjete nazočnih vizažista brenda Kryolan odnosno tvrtke Kryolan LoveRich koja je zastupnik ovog svjetski poznatog brenda profesionalne šminke.

U glazbenom dijelu programa, osim Lane Hamza s bendom, nastupila je i klapa Dišpet.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 05:30