StoryEditor

U Hrvatskoj: Kao u filmu: Policajci su izvukli dvojac iz auta, žena ih napala

Piše D  /  24.05.2018., 09:05h

Mještani Starigrada, prigradskog koprivničkog naselja, u srijedu su svjedočili filmskoj potjeri čak pet policijskih automobila koji su jurili za bijelom Hondom Civic splitskih registracija, jer se vozač nije zaustavio na policajčev znak STOP, piše ePodravina.

Kako su svjedoci ispričali za taj portal, tri policijska automobila čekala su na raskrižju, po jedan sa svake strane.

Druga dva policijska automobila jurila su za vozačem. Na kraju su ga stjerali u kut pa nije imao izbora nego zaustaviti vozilo.

– Vidjela sam kako su ih policajci izvadili iz automobila, vozio je muškarac, a s njime je još bila ženska osoba. Uspjeli su ih savladati, polegli su ih na tlo i stavili im lisice, a potom ih odveli – priča jedna stanovnica.

– Ona je izgledala kao da je trudna i vrlo mlada. Kada si ih izvukli iz automobila, ona je krenula braniti muškarca i napala je policajku – rekla je trgovkinja iz obližnjeg dućana.

foto: snimio čitatelj/24sata

Na kraju su, kako je kazala, policijski službenici spomenuti automobil sklonili s ceste kod obližnjeg stajališta za autobus.

– Bio  sam u prolazu i vidio sam samo da si došli iz smjera Rečko polje kod table REKA. Policija je prepriječila cestu, ali uspio je izbjeći patrolu i nastavila se potjera prema Reki – Sokolovcu sa pet policijskih vozila – ispriča je čitatelj ePodravine kako je sve počelo.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 13:41