StoryEditor

U Bosni susnježica i slab snijeg, u Hercegovini bez padavina

Piše D  /  29.07.2021., 20:53h

U Bosni će danas prijepodne biti retežno oblačno vrijeme, uz postupno smanjenje oblačnosti poslijepodne i krajem dana. U jutarnjim satima i tijekom prijepodneva u središnjim, zapadnim i istočnim područjima Bosne sa slabim snijegom.

Tijekom dana, u zapadnim i jugozapadnim područjima postupan prestanak padavina i smanjenje oblačnosti, a do kraja dana i u ostalim djelovima.

U Hercegovini će biti, malo do umjereno oblačno.

Vjetar u Bosni slab do umjeren sjevernog smjera, a u Hercegovini pojačana bura. Najviša dnevna temperatura od 3 do 8, na sjeveru, sjeverozapadu Bosne i u Hercegovini od 6 do 12 stupnjeva.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno sa slabim snijegom. Tijekom dana, postupan prestanak padavina. Najviša dnevna temperatura oko 4 stupnja.

U Bosni i Hercegovini jutros je bilo pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa susnježicom i slabim snijegom, a u Hercegovini bez padavina.

Temperature zraka u 08.00 sati: Bjelašnica -11 stupnjeva, Ivan-sedlo -4, Sokolac -3, Livno i Sarajevo -1, Bugojno, Gradačac, Jajce i Tuzla 0, Drvar, Srebrenica i Zenica 1, Banja Luka, Bihać, Bijeljina, Doboj, Prijedor, Sanski Most i Stolac 2, Grude 4, Trebinje 5, Mostar 6 i Neum 7 stupnjeva.

Atmosferski pritisak u Sarajevu je iznosio 950 milibara, za 2 milibara je niži od normalnog i sporo raste, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 17:29