StoryEditor

Trener BiH izbija zube grčkom reprezentativcu

Piše D  /  30.07.2021., 01:51h

Talijanski sudac Nicola Rizzoli glavni je krivac što su domaćini kraj dočekali bijesni zato što su oštećeni za čak pet nedosuđenih penala, dok su gosti bili osokoljeni nekažnjenim grubostima i velikim bodom kod izravnog i jedinog konkurenta za drugo mjesto skupine, koje vodi na SP u Rusiji iduće godine. U takvoj atmosferi, uz naravno napaljene navijače s tribina Bilinog Polja, bilo je za očekivati ovako ružan kraj.

Čekao se samo završni povod, a njega su dali Edin Džeko i Kostas Manolas. Napadač BiH i branič Grčke inače su klupski suigrači u Romi, ali na to su zaboravili u dresovima reprezentacija. Džeko je Manolasa uhvatio za vrat, ovaj mu je uzvratio guranjem, a da sukob preraste u tučnjavu, spriječili su BiH izbornik Mehmed Baždarević i grčki pomoćni trener. 

Ali samo nakratko, jer prema Manolasu, koji se udaljavao put tunela zasipan predmetima s tribina, zaletio se drugi nogometaš domaćih, Muhamed Bešlić. A prema njemu, također s leđa, trčao je grčki reprezentativac Giannis Gianniotas.

"Lančani sudar" i opća tučnjava spriječeni su naguravanjem pokraj korner zastavice, što koristi Stephane Gilli, pomoćni trener reprezentacije BiH, te nogom i desnom šakom pogađa Gianniotasa i pritom mu izbija dva zuba.

Užasna scena, koja čudom nije prerasla u još veću tučnjavu. 

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 22:59