StoryEditor

Thompson uoči koncerta: Na Šalatu dolazi i mojih pet anđela

Piše D  /  07.09.2017., 01:09h

Pjevač će koncertom u subotu zaokružiti uspješnu turneju s albumom “Ora et Labora”. Repertoarom će obilježiti svojih sedam studijskih albuma, posložiti ga tako da publika čuje sve pjesme, od početaka karijere do danas, prenosi 24sata.

Raduje se što će i supruga Sandra i njihovo petero djece gledati tatu na Šalati. Marko je brižan otac i svojim školarcima ispunjava sve želje. Djeca za svaki njegov koncert traže ulaznice ili akreditacije za prijatelje, a on im, kaže, da sve što traže da njihovi prijatelji budu sretni. Sretan je jer svih petero već pjevaju pjesme koje će se tek naći na njegovu novom albumu. Od njih, kaže, nikad nije dobio negativnu kritiku.

- Ni jedan mi nije rekao ‘Tata, ne sviđa mi se ova pjesma’. U zadnje vrijeme supruga Sandra prva posluša nove uratke. Sve pjesme koje sam napravio za novi album je čula. Pokažem ih i prijateljima, suradnicima, kad me pitaju što ima novog. Nemam određenu osobu kojoj nosim da posluša - rekao nam je Thompson.

thompson | Autor: Damir Spehar/PIXSELL

Prava podrška: Njegove pjesme prva posluša supruga Sandra, a djeca već znaju buduće hitove

Nakon svirke na Šalati prorijedit će nastupe jer se želi posvetiti novom albumu. Ne zna, kaže, datum izlaska, pustit će ga kad bude zadovoljan. Kaže tek da će na novom albumu izaći nekoliko ljubavnih pjesama ,ali ističe da neće izostaviti teme o kojima je i dosad pjevao. Svu energiju i trud usmjerit će na to.

- Sve moje pjesme dugo nastaju, čak i po nekoliko godina. Neke i ne uspijem završiti nego ih stavim sa strane pa im se vratim godinama poslije, kad mislim da ih mogu završiti. Pazim na sve, unosim emocije, trud i brinem se o svakom detalju - priča pjevač. Ekskluzivni intervju s Thompsonom čitajte u novom broju tjednika CafeTV.

Dnevnik.ba

 

24. travanj 2024 07:21