StoryEditor

Srbin rekao djevojci na ulici da je lijepa, Albanac ga iz ljubomore usmrtio nožem

Piše D  /  21.08.2017., 12:08h

  U noći s petka na subotu u bečkoj četvrti Ottakring ubijen je 37-godišnji Perica Gavrilović, porijeklom iz Bele Crkve u Vojvodini, vlasnik kafića u Beču.

Njegov prijatelj, 28-godišnji državljanin BiH, ranjen je.

Kako prenose srpski mediji, Gavrilović i njegov prijatelj dvjema su djevojkama udijelili kompliment na ulici nakon čega su mladići koji su bili s njima poludjeli, a jedan od njih izvadio je nož i izbo ih, piše index.

Prema pisanju ORF-a, Gavrilović je zgodnoj plavuši rekao da je "ludnica u ovo vrijeme vidjeti tako lijepu ženu". Glasnogovornik lokalne policije potvrdio je medijima tek da je došlo do sukoba nakon što je dvojac djevojkama udijelio komplimente.

Napadači su pobjegli nakon sukoba, a ozlijeđene je našla policija kako leže na cesti. Obojica su još bili živi, prevezeni su u bolnicu, ali Gavrilović je tamo od težine ozljeda preminuo. Njegov prijatelj je teško ranjen, ali van životne opasnosti.

Srpski mediji pišu kako su napadači i djevojke bili albanske nacionalnosti. 

Večernje novosti pišu da je Gavrilović bio vlasnik kafića Space Bar Lounge u Beču, bio je oženjen i imao je maloljetnu kćer. Navijao je za Zvezdu i bio veliki fan Novaka Đokovića.

Kako je objavljeno na Facebook stranici kafića čiji je bio vlasnik, on je do daljnjega zatvoren.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 14:08