StoryEditor

Širokobriježani se šale s Mostarcima prije utakmice: "Đe se kopate"

Piše Ivan Crnjac  /  28.10.2017., 09:10h

Sutra, u nedjelju, 29. listopada nogometaši NK Široki Brijeg će odmjeriti snage s nogometašima HŠK Zrinjski na stadionu Pecara. 

Utakmica je to koja odlučuje o mnogo toga. Naime, Zrinjski je "zahvaljujući" Željezničaru s liderske pozicije u Premijer ligi pao na drugo mjesto i na Pecari će izabranici Blaža Sliškovića dati sve od sebe da dobiju nabrijani Široki koji lovi petu pobjedu u nizu.

Zrinjski je u nekoliko zadnjih utakmica prosuo par bitnih bodova i taj negativni trend im ne ide u prilog. 

U slučaju pobjede, Širokobriježani će se bodovno izjednačiti s Plemićima i trenutnim liderom Željezničarom. U slučaju neriješenog rezultata, Zrinjski se vraća na lidersku poziciju a NK Široki Brijeg ostaje treći. 

Hercegovački derbi svaki put potakne pravi mali "sukob" i svojevrsnu borbu za prevlast prve nogometne momčadi u Hercegovini. Stranica Skroz Crne Ninje o kojoj smo već pisali na portalu Dnevnik.ba odlučila se našaliti s Mostarcima. Na Facebooku su napisali sljedeće: 

"TOP PONUDA ZA ULTRASE] Na mostarskoj stranici SMRDLJIVO JAJE (inace dobrociniteljev pandam poznatije verzije crno jaje) izasla je ponuda SPOJITE MISU NA GROBLJU SA UTAKMICOM! 3 dana u Širokome za 69 KM! 

*Ponuda ne uključuje fakultativne izlete posjeta rodbini na Kočerinu, Jarama, Mamićima i sl...
* U cijenu je uključen prijevoz do jednog groblja po izboru... Mekovac, Sekača......

Ponuda traje do isteka zaliha."
 

Objava predstavlja svojevrsnu asocijaciju na rodno mjesto mnogih stanovnika Mostara. 

Podsjetimo, utakmica se igra na stadionu Pecara u 16:30. 

Od šale glava ne boli, a možemo se samo nadati dobrom sportskom sadržaju i kvalitetnom i gledljivom nogometu, kakav nam se i inače priušti u gotovo svakom hercegovačkom derbiju. 

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 11:29