StoryEditor

SDA: Radončić svjestan vlastite nesposobnosti i nepopularnosti

Piše D  /  30.07.2021., 02:28h

Iz SDA danas su priopćili da Fahrudin Radončić, kako se približavaju izbori 2018. godine, postaje sve nervozniji i kako je njegova nervoza već prerasla u otvorenu mržnju prema SDA i njenom lideru Bakiru Izetbegoviću, prenosi Fena.

- Svjestan vlastite nesposobnosti i nepopularnosti, na što ukazuju najnovija istraživanja javnog mnijenja, odlučio je da svakodnevno putem vlastitog stranačkog biltena blati SDA i vrši otvoreni medijski linč nad obitelji Izetbegović. Umjesto svega toga dobro bi bilo da Radončić objasni javnosti koliko je ljudi iz posrnulog Avaza uhljebio u državne institucije, kako je potpuno obustavljena cestogradnja u BiH, a svi rukovodeći kadrovi iz ove oblasti su iz njegove stranke, te zašto nije dogovorena ruta autoputa Sarajevo-Beograd, gdje također glavnu riječ vode Radončićevi ministri, pa se čak ne mogu staviti u funkciju osigurana sredstva - kaže se u priopćenju SDA.

Nadalje, kako se dodaje, "bilo bi jako važno da se objasni koliko je bliskih srodnika sudaca i tužitelja Radončić instalirao u razne institucije da bi se utjecalo na postupak koji se vodi protiv njega".

- Bezočno je da Radončić i njegov Dnevni avaz problematiziraju iftare u povratničkim mjestima, a nije mu problematično što njegov glasnogovornik pijan i uneređen drži moralne lekcije Bošnjacima - ističu iz SDA.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 02:08