StoryEditor

Rok do ponoći: Istra 1961 u očekivanju spasonosne uplate

Piše D  /  17.11.2017., 02:11h

Ako do tada na račun pulskog prvoligaša ne sjedne oko 2,5 milijuna kuna kojima će se klupski račun odblokirati, započet će se pregovori s drugom stranom , odnosno sa švicarskom korporacijom koja je također iskazala interes za kupovinom, neslužbeno doznaje Hina iz izvora bliskih klubu.

Naime, iako je operativni direktor Istre 1961 Darko Podnar prije nekoliko dana u izjavi za novinare poručio da je po informacijama kojima raspolaže uplata spremna te da će novac na klupski račun sjesti najkasnije u petak, još uvijek ova transakcija nije realizirana.

Ukoliko se taj scenarij izjalovi, onda je za očekivati da će se na Drosini okrenuti švicarskoj poslovnoj grupaciji, koja je navodno još uvijek zainteresirana za kupnju pulskog prvoligaša, doznaje se iz istog izvora. 

Dolazak austrijskog menadžera očekuje se tijekom poslijepodneva, a prema podacima iz kluba nedjeljna prvenstvena utakmica protiv splitskog Hajduka (18 sati) nije pod znakom upitnika, što je potvrdio i trener Istre 1961 Darko Raić Sudar na konferenciji za novinare održanoj u petak u klupskim prostorijama.

U svakom slučaju, bez obzira na rasplet cijele ove situacije oko predaje vlasništva, dobra vijest za istarske ljubitelje nogometa glasi da će se utakmica između Istre 1961 i Hajduka u nedjelju odigrati. Naime, u pulskom su klubu osigurali novac za organizaciju ovog nedjeljnog susreta pa se shodno tome i ulaznice već nalaze u online prodaji, a od danas će se one moći kupiti i na blagajni ispod sjeverne tribine Drosine.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 19:44