StoryEditor

Realov popis želja izgleda impresivno

Piše D  /  24.11.2017., 02:11h

U Primeri Zidaneova momčad ima čak deset bodova manje od vodeće Barcelone, a u Ligi prvaka je u skupini iznenađujuće završila iza Tottenhama.

 

Svi u Realu su svjesni da se momčad mora pojačati u sljedećim prijelaznim rokovima, a navodno je i Cristiano Ronaldo ljut što je trener Zinedine Zidane prošlog ljeta otpisao Jamesa Rodrigueza, Alvara Moratu i Pepea, a nije im doveo prave zamjene.

 

Španjolski mediji otkrili su Realov popis želja, a on izgleda impresivno. Predvodi ga Harry Kane, fantastični napadač Tottenhama za kojeg će Real londonskom klubu, s kojim je godinama u sjajnom odnosu, morati platiti najmanje 100 milijuna eura.

Zidane iz Tottenhama želi i pojačanje za vezni red, navodno je zaljubljen u igru Delea Allija. Španjolci otkrivaju da je i Kaneu i Alliju želja preseliti u Madrid.

David De Gea najveća je želja na poziciji vratara, već je jednom potpisao za Real, ali do transfera nije došlo jer se tada zakasnilo s predajom dokumenata za njegov transfer. Ako Manchester United bude odbijao Realove ponude, madridski klub će pokušati dovesti vratara Bilbaa Kepa Arrizabalagu.

Obranu će pokušati pojačati s defenzivcem PSG-a Marquinhosom, a Juventusov Paulo Dybala rješenje je za ofenzivni dio. Navodno je jedan od razloga što Real pokušava dovesti Dybalu taj što ga ne želi prepustiti svom najvećem rivalu Barceloni, a u Argentincu vide nasljednika Cristiana Ronalda koji će uskoro proslaviti 33. rođendan.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 16:53