StoryEditor

RASPAD SUSTAVA: Nakon raskola u SDA, u Tuzli se osniva nova stranka

Piše D  /  26.02.2018., 11:02h

U priopćenju KO SDA TK navodi se da se iza te nove političke opcije "kriju oni koji su cijelo vrijeme koristili SDA za svoje osobne interese. Oni samo pokazuju svoje pravo lice i dokazuju da su bili u SDA dok su mogli koristiti i kontrolirati sustav SDA."

"Sve do sada su radili u ime osobnih ciljeva, a krili su se iza lažne brige za SDA, Banoviće, RMU Banovići i Tuzlanski kanton. Oštro osuđujemo pritiske na direktore Javnih ustanova i Javnih poduzeća, kao i na Načelnike klinika na UKC-u Tuzla kojih smo svjedoci posljednjih dana, od kojih se traži da potpišu pristupnicu i lojalnost njihovom novom političkom projektu, a za uzvrat im obećavaju da će ostati na svojim pozicijama", navodi se u priopćenju KO SDA TK.

"Ovo je samo posljednji u nizu načina i poteza kojima su Kukić i njegovi suradnici uklanjali uspješne i cijenjene stranačke kadrove u TK, samo zato što nisu bespogovorno provodili njegovu politiku i ciljeve", stoji u obavijesti medijima, prenosi N1.

KO SDA TK pozvao je u priopćenju sve članove da proces obnove, reafirmacije uloge i utjecaja kadrova, te ostvarivanje potpune koordinacije SDA TK sa rukovodstvom SDA nastave i dovrše zajedno.

Inače, danas, 26. veljače je održana sjednica Povjereništva KO SDA TK, gdje je razmatrana aktualna situacija u kantonu nakon aktivnosti koje su poduzete "u posljednjem periodu na raščišćavanju stanja i stabilizacije SDA".

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 10:30