StoryEditor

Policija uhitila 44-godišnjaka koji je namamio 13-godišnjakinju u Tučepima

Piše D  /  20.08.2017., 12:08h

Kako prenose hrvatska 24 sata, prijavljeni 44-godišnji osumnjičenik je priveden pritvorskom nadzorniku, a danas će biti ispitan u Državnom odvjetništvu gdje će biti zatraženo da mu se odredi istražni zatvor. Muškarac je prijavljen za kaznena djela upoznavanja djece s pornografijom, mamljenja djece za zadovoljavanje spolnih potreba te spolnu zlouporabu djeteta mlađeg od 15 godina. Navodno ju je dirao po tijelu.

Podsjećamo, policija je u petak pronašla nestalu 13-godišnjakinju nakon puna četiri dana potrage. Iako se bunio zbog ulaska policije u njegovu kuću, osumnjičeni nije pružao otpor. U svoju je obranu rekao kako nije imao prethodni kontakt s 13-godišnjakinjom, iako ga je policija pronašla upravo zahvaljujući porukama koje je putem društvenih mreža razmjenjivao s djevojčicom. 

Osumnjičeni je tada policiji rekao da je djevojčicu pokupio na jadranskoj magistrali nakon što mu je rekla da ju progone ‘nekakvi ljudi‘.

Nestanak djevojčice su prijavili njeni roditelji, a policija je nakon njena pronalaska pozvala i Centar za socijalnu skrb. 

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 09:57