StoryEditor

Pojavio se stari intervju Meghan Markle, gledateljima zasmetao komentar voditelja: "Ljigavac"

Piše D  /  24.05.2018., 08:05h

Meghan je u emisiji gostovala u kolovozu 2013. godine, u tijeku razvoda od svog prvog supruga Trevora Engelsona. Tad je već dvije godine glumila lik Rachel Zane u seriji Suits. Gledatelje je oduševila Meghanina opuštenost i prpošnost, no mnogima je zasmetao komentar voditelja Fergusona koji je u jednom trenutku prokomentirao Meghanin izgled na način koji su mnogi protumačili kao neprimjeren, prenosi Index.hr.

Meghan se u emisiji pojavila u kratko crnoj haljinici i bež štiklama, a Ferguson joj je odmah rekao da izgleda senzacionalno. Zatim se razgovor nastavio, a Meghan je počela pričati o svom porijeklu. "Rođena sam i odrasla u Los Angelesu", što je Fergusona začudilo, a ona je zaigrano nastavila: "Da, ja sam jedna od pet. Možeš me uštipnuti, stvarna sam!"

Voditelj ju je zaista uštipnuo i onda učinio i rekao nešto što je mnogima zasmetalo. Uštipnuo ju je ponovno, što je Meghan malo iznenadilo, a on je rekao: "Htio sam to učiniti opet. Neobično glatko tijelo imaš. Poput dupina, ha? Uopće nemaš dlaka. Što si ti profesionalna plivačica?", komentirao je, a Meghan je sakrila lice rukama i rekla: "Nije lako biti dama..."

"Craig Ferguson je takav ljigavac. Baš neugodno za Meghan...", komentirali su mnogi, dok su drugi ostali oduševljeni Meghaninom zaigranošću: "Zaljubio sam se u nju nakon ovog intervjua", komentirali su drugi.

Dnevnik.ba

 

19. travanj 2024 10:30