StoryEditor

Počela je "operacija Neymar", najskuplji posao u povijesti nogometa

Piše D  /  11.05.2018., 09:05h

Madriđani tvrde da Neymar više ne želi igrati u PSG-u te da je njegov otac to prije nekoliko dana i poručio predsjedniku francuskog kluba Nasseru Al Khelaifiju. PSG je Neymara platio 222 milijuna eura i ne planira se tek tako odreći svoje najveće zvijezde, piše Index.
 
Neymar je razočaran francuskom ligom, očekivao je jače natjecanje, ali i veću podršku suigrača. Marca navodi da nije u sjajnim odnosima s PSG-ovim Argentincima (Di María, Pastore , Lo Celso) i miljenikom navijača Cavanijem.

Neymar je Realova meta postao 7. prosinca na dodjeli Zlatne lopte. Tada je čelnicima Reala rekao da bi zatražio odlazak iz Pariza kako bi preselio u Madrid. 
 
Koliko bi Real trebao platiti za bivšeg igrača Barcelone? Između 260 i 300 milijuna eura. Problem bi mogla predstavljati i Neymarova plaća. U PSG-u zarađuje 37 milijuna eura godišnje, a u Realu Cristiano Ronaldo ima 23 milijuna eura. 
 
Ovo je treći pokušaj Realovog predsjednika Florentina Pereza da dovede Neymara. Prvo ga je pokušao dovesti 2013. godine kada je izgubio borbu s Barcelonom, a zatim i tri godine kasnije kada je Brazilac iskazao nezadovoljstvo u katalonskom klubu, navodi Index.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 14:37