StoryEditor

Petrov: Kad bi Hrvatska mogla pričati vrisnula bi

Piše D  /  30.07.2021., 01:46h

"Svaki izgovor je smiješan. Nećete se ni jedan ni drugi moći oprati da se 100 godina izlijevaju vodopadi bistre Jane. Oni koji su današnje partnere proglašavali titanik vladom i oni koji su druge proglašavali krivcima krize. Kad bi Hrvatska mogla pričati vrisnula bi da joj više ne pomažete. Dragi građani je li vas stid! Tko smo mi ako biramo političke prostitutke. Nismo svi isti: postoje pošteni i postoje prostitutke", naglasio je Petrov, piše HRT.

"Danas je crni dan za Hrvatsku. Neka se zapitaju svi birači je li ovo pravi izbor. Takvi ne zaslužuju da se ponovno izaberu, neka im je tvrda hrvatska zemlja.  Ne smatram spornim liberala i tzv. kršćana sporan dio je taj što su mandati koje su dobili došli na leđima oporbe. Ovo je totalna prevara. Uzalud se mi iz Živog Zida vratiti povjerenstvo u sustav. Uzalud se trudimo i onda vam dođu ovakvi koji sve sruše. Eto, crni dan za sabor i građane! Onaj koji je sve zakuhao danas se u Saboru nije pojavio, nema gospodina Vrdoljaka. Postoje indicije da se u ovo i DORH upleo", rekao je Sinčić.

"Imperativ koalicije HDZ/HNS nije stabilnost i interes građana svima je jasno da je ovo trgovanje i prevara. Žao mi je časnih ljudi u HNS-u koji nisu podržali prodaju stranke. HNS su stvarali časni ljudi, a ubili su ih oni kojima je politika torbarenje. Danas je više nego jasno da su Vrdoljak i Plenković trgovali i dilali ispod stola. Ova je koalicija izgrađena na laži i trgovanju. Ova koalicija nema legitimitet i budućnost. Hrvatska zaslužuje bolje i kada se u politici budu poštovali principi rada i poštenja. To je temeljna razlika onih koji Hrvatskoj žele dobro i onih koji žele vlast. Ne možemo niti ćemo sudjelovati u podršci ovakoj političkoj trgovini koja je nezabilježena u Hrvatskoj, naglasio je Davor Bernardić.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 04:33