StoryEditor

Otac nestale djevojke iz Šibenika: Matea je žrtva manipulacije...

Piše D  /  24.04.2018., 01:04h

Peti dan ni traga ni glasa Matei Anaković, 17-godišnjoj djevojci koja je posljednji put viđena u petak oko 14:35 sati u Ulici Petra Preradovića u Šibeniku. Zanimljivo je kako je njen otac Igor Anaković koji je u gradu Šibeniku poznat kao tajnik Udruge šibenskih navijača Funcuta u nedavnom okršaju s pripadnicima Torcide nekoliko puta dobio metalnom palicom po glavi zbog čega je i operiran. 

" Prema dostupnim informacijama, moja kći Matea zadnji put je viđena kako u petak sjeda u jedan bijeli automobil s kojim se udaljila u nepoznatom pravcu. Uvjeren sam da je Matea žrtva manipulacije od zasad nepoznate osobe preko interneta, odnosno društvenih mreža" rekao je za Slobodnu Dalmaciju otac nestale djevojke.

Matea, učenica drugog razreda srednje Medicinske škole, već se dva puta udaljila s kućne adrese, ali su je oba puta upješno pronalazili u okolici Šibenika. "Nadam se da ćemo je ubrzo pronaći. Muči nas ova neizvjesnost oko njezina nestanka, što vrijeme odmiče, živci to sve teže podnose" dodao je Igor Anaković.

Matea Anaković je visoka oko 160 centimetara, srednje je tjelesne građe, duge ravne kestenjaste kose, nosi naočale za vid. U trenutku kad je otišla iz stana bila je odjevena u majicu tirkizne boje, plave jeans hlače izrezane s prednje strane ispod kojih je imala crne tajice. Nosila je zlatno-crne Skechers tenisice te je sa sobom imala crni ruksak marke Adidas. Iz policije mole građane da bilo kakve informacije u svezi nestale Matee prijave najbližoj policijskoj postaji ili na broj 192.

Dnevnik.ba

 

15. travanj 2024 20:35