StoryEditor

Općina Novi Travnik dodjeljuje sredstva za projekte nevladinih organizacija

Piše D  /  29.07.2021., 22:28h

Projekti trebaju biti iz sljedećih prioritetnih oblasti:

1.Obrazovanje (projekti koji imaju za cilj organiziranje radionica edukativnog sadržaja i projekti suradnje među školama kroz zajedničke aktivnosti učenika)

2. Kultura (projekti organiziranja manifestacija kulturno-umjetničkog i zabavnog karaktera, projekti očuvanja kulturne baštine i zaštite spomenika kulture, projekti obilježavanja značajnih datuma)

3. Sport (projekti podrške sportskim manifestacijama u cilju unaprjeđenja sporta u lokalnoj zajednici)

4. Mladi (projekti neformalne edukacije mladih, projekti prevencije ovisnosti, maloljetničkog nasilja, delikvencije i nasilja u obitelji, projekti podrške izradi publikacija za mlade informativnog karaktera-o subjektima koji dodjeljuju stipendije, izboru obrazovanja, projekti koji imaju za cilj povećanje omladinskog aktivizma)

5. Zaštita okoline (projekti edukacije i podizanja svijesti o potrebi zaštite okoline, projekti zaštite i unapređenja životne sredine).

Iznos sredstava za odobrene projekte iznosit će maksimalno 4000,00 KM. Općina zadržava pravo da ne dodijeli sva raspoloživa financijska sredstva u slučaju da projektni prijedlozi ne zadovoljavaju zadane kriterije.

Dokumentacija za prijavu na Javni poziv za općinu Novi Travnik može se preuzeti sa web stranice www.ont.gov.ba ili preuzimanjem u zgradi Općine Novi Travnik.Rok za predaju aplikacija je 26.05.2017.godine.

Dnevnik.ba

 

 

26. travanj 2024 11:38