StoryEditor

NOVA HAJDUKOVA SEDMICA "Došao sam u najveći hrvatski klub"

Piše D  /  17.01.2018., 08:01h

"Puno mi je lijepih stvari Márkó Futács ispričao o suigračima, momčadi i cijelom klubu. Znam da sam došao u najveći hrvatski klub i da su očekivanja velika. Spreman sam na rad, veselim se i činjenici da je sve uspješno prošlo i da ću se sutra u Turskoj priključiti svojim novim suigračima", na službenom je predstavljanju u Hajdukovim prostorijama izjavio Ádám Gyurcsó kojem je dodijeljen dres s brojem sedam.

 

"Hajduk ima dobru momčad, gledao sam nekoliko utakmica kada sam se pripremao za dolazak u Split. Oduševila me i atmosfera i energija oko kluba o kojoj mi je i Márkó Futács govorio. Klupske ambicije znam, a već od prvog treninga činit ću sve da ugradim svoj doprinos u ostvarenju svih ciljeva", poručilo je novo ofenzivno krilo splitskog kluba koje će se sutradan priključiti momčadi u Beleku.

Ádám Gyurcsó karijeru je započeo u Tatabányi, a nastavio u Kecskemetu. Naposljetku, zaigrao je za Videoton s kojim je, pod vodstvom nekadašnjeg Hajdukova trenera Joana Carrilla, osvojio titulu mađarskog ligaškog prvaka. Za mađarsku reprezentaciju zabilježio je 18 službenih susreta. 

 

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 11:49