StoryEditor

Neumska policija "u akciji"

Piše Nikolina Lovrić  /  29.07.2021., 21:43h

Kako doznajemo, mobilna radarska kontrola smještena na predjelu Jazine uz Jadransku magistralu, snimila je teretno vozilo u prekršaju nedopuštene brzine. Neoprezan vozač neoprezno je nastavio prometovati još nekoliko kilometara da bi ga na lokalitetu Papića Vala, također uz Jadransku magistralu, zaustavila policijska kontrola.

Inače pohvalan potez policije zasjenjenila je krajnja neprofesionalnost policijskih službenika vidljiva na priloženoj fotografiji.

Policijski automobil, smješten u nepreglednoj krivini, zaustavlja teretno vozilo koje se radi svoje veličine, nepropisno zaustavlja onemogućujući ostalim automobilima normalno prometovanje.

Da stvar bude zanimljivija, da ne kažemo tužnija, vozilo koje je iduće naišlo bio je putnički autobus koji je, kako se ne bi zaustavljao u krivini, morao zaobići zaustavljeno teretno vozilo u prekršaju, i to preko pune crte!

Višestruki prekršaji izazvani policijskom nesmotrenošću su, kako saznajemo, bili i jedna od tema prethodnog saziva Općinskog vijeća gdje se ovaj nerazumljiv potez onih koji bi se morali brinuti o sigurnosti prometa, a ne ugrožavati ju, najoštrije osudio.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 10:21