StoryEditor

Nećete vjerovati kako se igrači Uniteda obraćaju Ibrahimoviću

Piše D  /  22.11.2017., 08:11h

Zlatan Ibrahimović poznat je kao fenomenalan nogometaš prepun samopouzdanja, zbog čega je u najmanju ruku kontroverzan. Švedski napadač o sebi govori u superlativima, što mnoge zabavlja, a nekima je zbog toga odbojan i bahat.  

Primjerice, nedavno se vratio na teren nakon duže stanke zbog ozljede, a izjavom o tome kako je postao jedan od najboljih ponovno je privukao pozornost. - Mentalna snaga je broj jedan u ovoj situaciji, a ja sam mentalno jak.

Nedodirljiv sam. Kad odlučim nešto napraviti, nitko mi ne može ući u glavu. Rekao sam da ću osvojiti Švedsku i do doručka sam je osvojio. Do ručka sam pokorio Europu, a do večere sam osvojio svijet.

To je bio moj plan i upravo se to dogodilo, rekao je Ibra. I dok smo navikli da sam o sebi govori sve najbolje, vratar Uniteda David de Gea objavom na Twitteru otkrio je da i njegovi suigrači o njemu govore na taj način. Vjerojatno iz strahopoštovanja. Španjolca ga je nazvao - Bog.

Objavio je fotografiju na kojoj se vidi kako njih dvojica razgovaraju, a ispod napisao: "Ponekad ‘Bog‘ razgovara i s ljudima", napisao je De Gea.

Dnevnik.ba

 

25. travanj 2024 23:47