StoryEditor

MOSTAR: Provalili u optiku, ukrali naočale i sad idu na robiju

Piše D  /  20.03.2018., 08:03h

Njih dvojica su, inače poznati policiji odranije po vršenju raznih kaznenih djela, tijekom provale u optičku trgovinu, koja se nalazi u novoizgrađenom objektu ‘Mljekara‘, upali u svojevrsnu policijsku zamku, piše Dnevni avaz. 

Ista trgovina je opljačkana u rujnu prošle godine, kada je ukradena velika količina skupocjenih naočala. Iz ‘Optike Šimić Prskalo‘, pod čijim okriljem djeluje ‘Zeiss Vision‘, preksinoć su putem društvenih mreža iskazali zahvalnost susjedima, građanima, policiji i zaštitarskoj firmi ‘Top Guard‘. 

"Zahvaljujući njihovoj intervenciji, pljačka je spriječena, a kriminalci pritvoreni. Iskreno zahvaljujemo svima koji su omogućili da se spriječi ova kriminalna akcija. Nadamo se da će stalnom suradnjom svih nas iz naše ulice i mjesta ostati zaštićeni i sigurni, kao i da će pravosuđe odraditi svoj dio posla. Dobro je činiti dobro", navedeno je na društvenoj mreži.

 U policijskom izvješću se navodi kako su spomenuta dva mladića privedena tijekom provale u navedenu trgovinu. Provaljivanje u trgovinu se dogodilo u petak oko 4 sata ujutro. 

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 18:01