StoryEditor
mostar

Krenuli radovi na rekonstrukciji križanja kod hotela „Ero“

Piše fena  /  06.05.2024., 13:56h

Kako je i najavljeno radovi na uređenju križanja ulica kod bivšeg hotela „Ero“ u Mostaru započeli su danas.

Grad Mostar je koncem prošle godine raspisao javnu nabavku za rekonstrukciju križanja u vrijednosti od milijun maraka bez PDV-a, odnosno 1,17 milijuna KM s uračunatim PDV-om, a radove će izvoditi tvrtka Hering d.d. Široki Brijeg.

Javna nabavka obuhvaća radove na rekonstrukciji dva križanja kod bivšeg hotela „Ero“, uključujući građevinske radove na prometnicama (ulice dr. Ante Starčevića, Kardinala Stepinca, Alekse Šantića), radove na javnoj rasvjeti te radove na svjetlosnoj signalizaciji (semaforima) i ostaloj prometnoj signalizaciji.

Grad Mostar je po zahtjevu „HERING“ d.d. Široki Brijeg donio rješenje za privremenu regulaciju/obustavu prometa zbog izvođenja radova na spomenutoj lokaciji.

Obustavu i izmjenu režima prometa radit će se po potrebi izvođenja radova u skladu s dinamičkim planom izvođenja radova. Izvođač radova je obavezan da alternativnim rješenjem omogući pristup dionici ulice na kojoj se izvode radovi za vozila stanara, vozila hitne pomoći, vatrogasna vozila i vozila MUP-a.

Rok za završetak radova je 15. 4. 2025. godine, priopćeno je iz Grada Mostara.

Dnevnik.ba

17. svibanj 2024 11:50