StoryEditor

Karleušu napali u Turskoj i izgurali joj vozilo s ceste

Piše D  /  22.11.2017., 12:11h

Srpska pop zvezda često boravi u najvećem turskom gradu, gdje njen suprug, fudbaler Duško Tošić, igra za Bešiktaš.

Tako je nedavno, čim je sletjela u Istanbul, Jelena krenula u obilazak grada automobilom i tada je doživela neugodnosti.

Turski mediji već danima bruje o tom incidentu. Navodno, Karleušu su primjetila dva muškarca, pa su je svojim automobilom pratili kroz grad.

"Jelena je proživjela pravi šok prije nekoliko dana. Tijekom vožnje gradom nju su doslovno napala dvojica muškaraca. Vidjevši da je sama u vozilu, oni su krenuli pratiti njen automobil u namjeri da joj nanesu ozlijede. Kada su za to našli prigodan trenutak, na mjestu gdje nije bila gužva, krenuli su svojim automobilom na njen i izgurali je s puta, a potom je verbalno napali", rekao je izvor za turske medije i dodao da pjevačica pukom srećom nije ozlijeđena, prenosi Kurir. 

"Dobro je da je prošla bez povreda. Uspjela je na vrijeme zakočiti, pa nije došlo do težih posljedica. Ta dva muškarca su odmah pobjegla s mjesta incidenta, ali očevici su zapamtili registracijski broj. Jelena je bila uplašena i nije mogla vjerovati da je netko spreman na takvo divljaštvo, a policija je preuzela sve mjere da se počinitelji pronađu", tvrdi izvor.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 18:59