StoryEditor

JUTROS POČELO RUŠENJE Uklanja se ruglo u centru Tomislavgrada!

Piše D  /  20.11.2017., 10:11h

Jutros rano većinu Tomislavgrađana u središtu garda probudila je buka, lomljava, brujanje bagera? Pogledali su kroz prozor ili izišli pred kuće, ili su zastali oni koju su žurili na posao. I svi su bili oduševljeni onim što vide: bager je počeo rušiti ruglo u središtu grada, rušenje, uklanjanje ostataka robne kuće koje se čeka dulje od 20 godina.

U prošli ponedjeljak objavili smo kako je tvrtka Vision d.o.o. iz Tomislavgrada, čiji je vlasnik i direktor Ivica Krajina-Šola iz Tomislavgrada kupio Robnu kuću od dotadašnjeg vlasnika Zvonimira Šušnjara iz Posušja.

Naime. Šušnjar je prije više od dvije godine kupio Robnu od T.P. "Bosnaprometa" iz Tomislavgrada, poduzeća koje je bilo u stečaju.

I Duvnjaci su odahnuli jer je ovo ruševno zdanje bilo pravo ruglo u središtu lijepo uređenog grada. Bilo je grdno i gledati, a bilo je i potencijalni izvor zaraze, ali i opasnosti za prolaznike.

I čekali su žitelji Tomislavgrada, posebice oni koji žive u središtu grada da Posušak nešto poduzme, da sruši ili obnovu robnu, ali . uradio ništa nije!

Oprostite, uradio je , na kraju, ono najbolje : prodao je tvrtki iz Tomislavgrada, Vision-u. 

I evo, dobro je učinio, jutros je novi vlasnik Ivica Krajina Šola naručio bager koji je u rano jutro počeo rušiti ovo ruglo. Koliko će srušiti, koliko ostaviti za moguću obnovu, ostaje vidjeti, ali je sasvim izvjesno da će ovog rugla nestati, a to je najvažnije!

www.tomislavnews.com / Tekst i foto : Ljuba Đikić

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 09:29