StoryEditor

"IZVRĆETE MI RIJEČI, ZAŠTO ME IŠTA PITATE?!" Ronaldo srušio rekorde LP, pa napao novinare

Piše D  /  22.11.2017., 10:11h

Dvostrukim poentiranjem došao je do 18 golova u Ligi prvaka u kalendarskoj godini, što nije uspjelo nijednom igraču u povijesti. S 98 golova za Real u LP postao je igrač s najviše golova za jedan klub u tom natjecanju i tako pretekao Lionela Messija.
 
Dodavanjem za Benzemin gol došao je do 27. asistencije u zadnjih deset godina, još jednog rekorda.
 
"Sigurna kuća", kako smo ove sezone za Ronalda nazvali LP, s obzirom da je u La Ligi očajan, a u Ligi prvaka raspucan, poslužila mu je da se obračuna s novinarima. 
 
U miks zoni nakon utakmice obrušio se njih: "Kažem jedno, a vi napišete nešto sasvim drugo. Pa zašto me onda išta pitate?!"

Ovo se odnosnilo na u medijima objavljene Ronaldove izjave povodom Realovog lošeg ulaska u sezonu u španjolskom prvenstvu.

Najbolji igrač i strijelac aktualnog prvaka to je objasnio time što je prodajom Jamesa, Pepea i Danila, Real ove sezone daleko manje iskusan nego prošle, kada je suvereno osvojio španjolski, europski i svjetski naslov.
 
Ronaldov komentar u medijima je prikazan kao njegova kritika suigrača, a kapetan Sergio Ramos javno je odgovorio CR-u da se ne slaže s njim i kako je uvjeren da je Real ove sezone jači nego prošle. 
 
Španjolski novinari ovakvu Ramosovu reakciju protumačili su kao otvoreni sukob vođe momčadi i njene najveće zvijezde. 
 
Ronaldo je ljut zbog vlastitih i momčadskih loših igrača u Primeri, gdje Real nakon 12 kola zaostaje čak deset bodova za Barcelonom, pa je samo čekao dolazak u LP kako bi iskalio bijes na novinarima, donosi Index

Dnevnik.ba

 

 

26. travanj 2024 03:05