StoryEditor

Izašle podskupine za ždrijeb kvalifikacija Europske lige, Hajduku prijeti Sevilla

Piše D  /  23.07.2018., 10:07h

Sve počinje ždrijebom za treće pretkolo Lige prvaka u 12 sati. Odmah nakon toga će se održati ždrijeb pretkola Europske lige, ali za prvake pa će se u njemu ponovno naći ime Dinama. 

Hrvatski prvak će u trećem pretkolu Lige prvaka igrati ako izbaci Hapoela, a danas će saznati i potencijalnog suparnika u Europskoj ligi ako ispadne od Izraelaca.

Potencijalni Dinamovi suparnici u Europskoj ligi su Cork City, pobjednik duela TNS-a i Lincolna, Torpeda i Vikingura, Spartaksa i La Fiorite te APOEL-a i Flore. 

U 14 sati počinje ždrijeb trećeg pretkola Europske lige za neprvake, a u njemu će se naći tri hrvatska kluba.

Osijek i Hajduk, koji ovog tjedna igraju utakmice drugog pretkola protiv Rangersa i Slavije, nisu nositelji, a Rijeka će biti nositelj u ovoj fazi natjecanja.

UEFA je jutros objavila podskupine pa tako Hajduk može igrati protiv Rapida te boljeg iz dvoboja Seville i Ujpesta, Moldea i Laca, AZ-a i Kairata, Rudara i Steaue. 

Osijek može igrati protiv Olympiakosa, Feyenoorda te boljeg iz dvoboja Bordeauxa i Ventspilsa, Maribora i Chikhure te Kopenhagena i Stjarnana.

Rijeka može dobiti Istanbul Basaksehir te boljeg iz dvoboja Dundala i Larnace, St. Gallena i Sarpsborga, Dunajske Strede i Dinamo Minska te Tobola i Pjunika.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 15:45