StoryEditor

HP Mostar osudio ponašanje šalterske djelatnice u Kiseljaku

Piše D  /  30.07.2021., 02:27h

"Zbog neprimjerenog ponašanja šalterske djelatnice u Poštanskom uredu u Kiseljaku koji se pojavio i u medijima, Hrvatska pošta Mostar upućuje duboku ispriku svim korisnicima usluga. Obavještavamo korisnike i javnost da je u tijeku utvrđivanje svih okolnosti nastanka ovog nemilog događaja te da će se žurno poduzeti sve mjere prema utvrđenim internim procedurama", navode u HP Mostar te apeliraju na korisnike da im ukažu na svaki propust, nemar i neprimjereno ponašanje poštanskih djelatnika.

U HP-u ističu kako tijekom ove godine aktivno rade na unaprjeđenju odnosa s korisnicima, a kako navode, najbolji način da se unaprijedi kvaliteta pružanja usluga su saznanja od korisnika, njihove dojave i pritužbe, prenosi Fena.

"Na tome im zahvaljujemo. Korektan i kulturan odnos naših djelatnika u interesu je poduzeća, a zadovoljstvo korisnika naš je prioritet", navodi se u priopćenju.

U ponedjeljak se na društvenim mrežama pojavio video zapis neprikladnog ponašanja djelatnice Poštanskog ureda u Kiseljaku koja, vidno iznervirana, psuje i komentira klijenticu s kojom je prethodno komunicirala.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 21:12