StoryEditor

HDZ 1990: Eronet financira one koji medijski truju hrvatski narod

Piše D  /  19.04.2018., 10:04h

U povodu medijskih natpisa o dijeljenju značajnih suma novca od strane menadžmenta najveće hrvatske telekomunikacijske tvrtke, a ka medijskim odredištima u Banja Luci i Sarajevu, odnosno onima koji, uz ostalo, medijski politički truju i kriminaliziraju čitav hrvatski narod, pitamo se ima li uprava na čelu sa financijski nezasitnim i moralno kompromitiranim direktorom imalo obraza te barem trunku časti i poštenja?

Isti inače po nalozima iz vrha stranke koja ga je imenovala za direktora zapošljava podobne, a ne sposobne što u konačnici rezultira time da ta profitabilna tvrtka pod navedenim liderstvom funkcionira poput tvrtki kćeri sicilijanskih mafijaških obitelji te da se novci iz nje masovno izvlače za potrebe svih vrsta „stožerne“ stranke. Zadnji primjer pomna je ilustracija nacionalno bezobzirne i ohole politike.

Na žalost tvrtka koja bi trebala biti na ponos hrvatskom narodu i pomoći opstanku i ostanku na ovim prostorima, radi upravo suprotno financirajući one koji nas sustavno omolovažavaju i tjeraju sa stoljetnih ognjišta u potrazi za egzistencijom.

Sustavno uništavanje profitabilnih hrvatskih poduzeća, s predumišljajem, ići će do 7. listopada ove godine poslije čega sve članove mafijaške hobotnice čeka udobni smještaj kazneno-popravnih ustanova, a njihovu imovinu prodaja i vraćanje narodu. Dok surovo siromašni hrvatski narod doslovno gladuje i jedva preživljava, ohola i gramziva uprava financijski „balaha“ te se bezobrazno rasipa tuđim novcem.

Vrijeme je da kažemo STOP takvoj politici, vrijeme je da izađemo i glasujemo PROTIV takve politike te posljedično tomu pružimo čitavom hrvatskom narodu, a ne samo podobnima, ono što mu pripada. Ne želimo više sa knedlom u grlu i pritiskom u prsima ispraćati u bijeli svijet našu  po principu „odvajanjem od usta“ obrazovanu djecu, a pritom gledati političko-tajkunska nepotistička orgijanja po brojnim državnim javnim poduzećima, agencijama i ministarstvima! Dosta je! Korjenito promijenimo pad morala, golemo iseljavanje, teško siromaštvo, nesigurnost i strah te vratimo dobro na poziciju moći. Pridružite nam se u borbi protiv nepravde, stoji u priopćenju HDZ-a 1990.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 05:38