StoryEditor

HBŽ: Završeno natjecanje ‘Moj pas moja odgovornost‘

Piše D  /  29.07.2021., 18:25h

Završilo je natjecanje svih škola na području Hercegbosanske županije (HBŽ) na temu "Moj pas, moja odgovornost", a proglašenje pobjednika, kao i svečana dodjela nagrada, upriličit će se 7. travnja ispred Srednje strukovne škole "Silvije Strahimir Kranjčević" u Livnu, s početkom u 11 sati.

Natjecanje su organizirala Udruga za zaštitu, spašavanje i zbrinjavanje životinja HBŽ "O" i Dogs Trust u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja, kulture i sporta HBŽ, prenosi Fena.

Svrha natjecanja je bila utvrditi koliko su učenici naučili o potrebama pasa, sigurnosti u blizini pasa i odgovornom vlasništvu u protekle tri godine koliko Udruga radi na edukaciji djece, ali isto tako i potaknuti djecu na kreativno izražavanje i staviti naglasak na timski rad učenika i učitelja odnosno nastavnika.

Na natjecanje se prijavilo sedam Osnovnih centralnih škola, OŠ „Glamoč“- Glamoč, OŠ „Ivan Goran Kovačić“ Livno, OŠ Ivana Mažuranića Tomislavgrad, OŠ Fra Mije Čuića Bukovica - Tomislavgrad, OŠ „Drvar“- Drvar, OŠ Fra Miroslava Džaje Kupres, OŠ Stjepana Radića - Prisoje, Tomislavgrad.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 23:55