StoryEditor

Grmoja: Most više nije regionalna opcija, nego nacionalna

Piše D  /  30.07.2021., 00:07h

Sinoć smo bili sigurni da smo napravili odličan posao diljem Hrvatske ali danas kada smo detaljnije sagledali sve, ni sami ne možemo vjerovati što smo napravili, poručio je Nikola Grmoja, prenosi HRT.

Grmoja je izjavio da su od 4 županijska vijećnika koliko su imali prošle godine u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, sada imaju preko 70 vijećnika u svim županijskim skupštinama, ušli su gotovo svugdje, obranili svoje utvrde od Omiša, Vrgorca, Metkovića, a u Dubrovačko-nerevtanskoj i u Šibensko-kninskoj županiji idu u drugi krug gdje je sve moguće.

U Vukovarsko-srijemskoj županiji Tomislav Panenić ide protiv dugovječnog župana Bože Galića, očekujemo dobar rezultat, kazao je.

Most više nije regionalna opcija, nego nacionalna, treća politička snaga u zemlji. Mi smo politička opcija koja nudi rješenje za Hrvatsku. Opcija koja je vodila gradove i općine, vratila dugove, stabilizirala stanje, zalažemo se za stabilnu Hrvatsku bez korupcije i sukoba interesa, poručio je.

Što se tiče Metkovića, odlučan je da Most neće tamo ni s kim koalirati: Nikakve koalicije nećemo formirati. Navodno je koalicija HSS-a i HDZ-a. Moraju se oni o tome očitovati. Mi idemo u drugi krug po pobjedu, a onda ćemo kasnije kad pobijedimo nastaviti raditi kao i dosad. Kvalitetni projekti i proračuni.

Želimo poslati poruku građanima Metkovića: zar ćete dopustiti da vam gradske financije vode Jambo i Nikola Oršulić? Oni znaju tko je Oršulić, to je stvarni predsjednik HDZ-a Metković, jer je sadašnji samo novo lice koje je trebalo prikriti stari kriminal, kazao je.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 10:58