StoryEditor

Giggs priznao: Jamesu nije bilo ništa, malo je odglumio ozljedu

Piše D  /  14.10.2019., 10:10h

Nisam vidio, ali James je ostao ležati. Govorim kako igrači trebaju biti pametni, ostao je ležati, ali bio je dobro. Nije bio potresen, Rekao je doktorima ‘neću se micati, samo ću biti miran‘. Bilo je to ‘odglumljeno‘ kao s ulice, rekao je nakon utakmice izbornik Walesa, Ryan Giggs.

Podsjetimo, u 15. minuti utakmice Daniel James našao se u klinču s Bornom Barišićem, a Domagoj Vida naletio je na igrača Walesa i pogodio ga kopačkom u glavu. Pao je krilni napadač Manchester Uniteda kao pokošen, izgledalo je da bi Domagoj Vida mogao dobiti i direktni crveni karton, ali sudac Kuipers pokazao mu je žuti.

No, i to je za Domagoja Vidu značilo neigranje u bitnoj utakmici protiv Slovaka jer zbog akumuliranih žutih kartona mora pauzirati jednu utakmicu. Kao i njegov kolega na stoperskoj poziciji, Dejan Lovren. Uletjeli su u teren medicinari velške reprezentacije, ali i sam je igrač bio svjestan da mu nije ništa. 

- Naša je služba ušla, ali nije bilo problema. Prošao je sve testove na poluvremenu i mogao je dalje igrati - rekao je Giggs, a dodao James za Sky Sports.

- Dobro sam. Zahvatio me po glavi, ali nije me nokautirao - prokomentirao je James.

Bilo kako bilo, Daniel je nastavio s igrom, a za Hrvatsku je taj start značio i neigranje Domagoja Vide na Rujevici. Žuti karton se nakon ovakve opasne igre uobičajeno daje pa ne bi trebalo biti rasprave o izostanku hrvatskog stopera. Protiv Slovaka će tu poziciju o obrani konkurirati Tin Jedvaj, Mile Škorić, Dino Perić, Matej Mitrović ili pak netko peti, sve je na izborniku Daliću. Ima još mjesec dana za odluku, pišu 24sata.hr.

Dnevnik.ba

 

25. travanj 2024 16:32