StoryEditor

Foča: Oteli, maltretirali i tukli 19-godišnjaka, žrtva ozlijeđena

Piše D  /  22.01.2018., 09:01h

Fočanskoj policiji u subotu se obratio 19-godišnjak kazavši da su ga tri osobe, protiv njegove volje, uvele u putnički automobil te se prema njemu nasilnički ponašale i maltretirale ga te mu nanijele tjelesne ozljede.

M.B. (1999) iz Foče je prijavio da su ga u vremenu od 01,30 do 03,30 osobe V.N.(1994), M.G (1996) i D.M. (1996) iz Foče protiv njegove volje uveli u putnički automobil kojim je upravljao D.M. te su se prema njemu nasilno ponašali, i maltretirali ga, a tom prilikom su mu nanijeli i tjelesne ozljede.

O događaju je obavješten dežurni okružni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Trebinje koji se usmeno suglasio sa stavom da policijski službenici poduzmu sve mjere i radnje u cilju identificiranja i dokazivanja kaznenog djela "Nasilničko ponašanje" i "Protupravno lišenje slobode".

Policijski službenici Policijske uprave Foča su brzim i efikasnim radom na terenu pronašli i lišili slobode osumnjičene, nakon čega su isti kriminalistički obrađeni.

Policijski službenici nastavljaju s poduzimanjem operativnih i istražnih radnji, a osumnjičeni su , nakon završenog ispitivanja, u zakonskom roku,otpušteni iz službenih prostorija. Nakon kompletiranja predmeta protiv tri navdene osobe bit će podneseno odgovarajuće izvješće.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 22:27