StoryEditor

FK Novi Pazar napušta prvu ligu Srbije zbog političkih razloga

Piše D  /  27.11.2017., 03:11h

Kako su naveli, jučerašnja utakmica u Dobanovcima protiv Budućnosti koja je završila rezultatom 1:1, je kap koja je prelila čašu, prenose Vijesti.ba.

"Ne želimo više sudjelovati u potpuno neregularnom takmičenju, u kojem se unaprijed znaju pobjednici i u kojem suci, po direktivama određenih ljudi i klubova odlučuju ishode mečeva. Jučerašnja utakmica u Dobanovcima je kap koja je prelila čašu. Malo je reći da je suđenje na meču u Dobanovcima bilo katastrofalno. Domaćin je bio bolji od naše ekipe, ali je sigurno kako ne bi došli do bodova da nije bilo pomoći sudaca, za koje smo dobili informacije, od naših prijatelja, da dolaze po zadatku i da je utakmica unaprijed završena. S druge strane sudac Maksimović oglušio se dok se skandiralo ratnom zločincu Ratku Mladiću, vjerojatno zbog toga što na to nitko ne reagira ni kad mu se skandira na drugim stadionima", objavio je klub na svojoj Facebook stranici.

Dodaju da je sve nabrojano dovoljan razlog da klub iz Novog Pazara istupi iz daljnjeg natjecanja, "kako ne bi uzaludno trošio novac grada jer je očigledno da je ulagati novac u srpski nogomet potpuni promašaj i sigurni gubitak".

"Upravni odbor vjeruje kako će Skupština na sljedećem zasjedanju, koje je zakazano za 8. prosinca, podržati ovu odluku i kako će Klub napustiti dalje takmičenje", naveli su iz FK Novi Pazar.

Dnevnik.ba

02. svibanj 2024 15:29