StoryEditor

Ekspresno hapšenje zbog lažne dojave o postavljenoj bombi

Piše D  /  21.03.2018., 05:03h

O slučaju je obaviješten tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije. Policijski službenici Uprave policije MUP-a ŽS izvršili su kontadiverzioni pregled i tom prilikom je utvrđeno da se radi o lažnoj dojavi.

Radeći na rasvjetljavanju navedenog događaja, policijski službenici II PU, došli su do saznanja o izvršitelju kaznenog djela. Tom prilikom utvrđeno je da se radi o maloljetniku Š. A., rođen 2002. godine, nastanjen u Sarajevu. Isti će danas biti ispitan u svojstvu osumnjičenog, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo iz člana 183. KZ F BiH (Ugrožavanje sigurnosti).

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju navedenog kaznenog djela.

Radeći na rasvjetljavanju lažne dojave o postavljenoj bombi u prostorijama "Srednja mašinska tehnička škola" u Sarajevu, prijavljenoj dana 09.03.2018.godine, policijski službenici II PU su došli do saznanja da je izvršitelj. S.A., rođen 2000.godine, nastanjen u Sarajevu.

Dana 21.03.2018.godine, isti će biti ispitan u svojstvu osumnjičenog, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo iz člana 183. KZ F BiH (Ugrožavanje sigurnosti). O prednjem je obaviješten tužitelj Županijskog tužiteljstva u Sarajevu, a policijski službenici Uprave policije ovog Ministarstva nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju navedenog kaznenog djela. 

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 13:34