StoryEditor

Drago Grbavac: Mi smo jedno, Armija BiH i HVO, nitko nas neće rastavit!

Piše D  /  01.03.2018., 10:03h

"Mi smo Zaboravljeni branitelji - borci BiH, multietnička udruga, jedna od rijetkih", rekao je Grbavac ispravivši voditelja nakon što je pozdravio gosta emisije. 

"Blokiramo prometnice povremeno, po dva- tri sata, dođu specijalci, mi se povučemo, oni odu", rekao je Grbavac.

Na upit voditelja kako komentira to da je Edin Mušić prosvjede nazvao planirama i centar smjestio u Široki Brijeg, Grbavac je rekao da Mušić ne govori istinu: "Zaboravljeni branitelji su spontano krenuli iz Ljubuškog, Mušić je kriv jer nije zakazao sjednicu do 28. veljače, samo da je Mušić zakazao sjednicu koju su tražili HDZ 1990, SDP BiH i DF, taj zahtjev je 10.2 podnesen, bilo je 20 potpisa, a Mušić se oglušio", kaže Grbavac.

Ultimatumi 

"Piše tamo da se sve što se poslije desi je kriv Mušić, ako se ne zakaže sjednica, iako ne opravdavamo ni gospodina Boškovića", kaže Grbavac. 

Na upit voditelja do kad ostaju, Grbavac ističe da su Armija i HVO jedno. "Mi ostajemo tu, mi smo jedno, Armija i HVO, nitko nas ne može rastaviti", rekao je Grbavac.

Svi ljudi dobre volje

"Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže, Armiju i HVO nitko neće rastaviti", rekao je Grbavc s Bijače u Danu uživo N1 televizije. 

Cijeli video Grbavčevog gostovanja pogledajte ovdje

I. Crnjac / Dnevnik.ba

 

19. travanj 2024 11:32