StoryEditor

Djevojčicu iz Banja Luke vršnjakinje brutalno pretukle zbog momka

Piše D  /  18.10.2017., 04:10h

Četrnaestogodišnjakinja iz Banjaluke brutalno je pretučena u centru tog grada jer je već dulje vrijeme zbog momka bila u sukobu s vršnjakinjom, saznaju "Nezavisne".

Stoga ju je ta vršnjakinja u subotu navečer, zajedno sa još tri četrnaestogodišnjakinje, dočekala u centru Banjaluke, gdje su je pretukle.

"Napadnuta djevojčica je, prije godinu dana, poljubila mladića koji je bio u vezi sa jednom od maloljetnica koje su je tijekom vikenda napale", pojašnjava izvor "Nezavisnih".

Na snimku se vidi kako djevojčice udaraju četrnaestogodišnjakinju rukama, ali je i vrijeđaju i šutaju nogama, a potom zahtijevaju od nje da klekne i izvini im se.

Jedna od sudionica napada je zahtijevala od napadnute djevojčice da joj poljubi đon, a ostale su se smijale.

U jednom momentu žrtva briše krv sa usana dok joj nasilnice govore kako će joj one oprati krv i da se ne brine. Premlaćena djevojčica se na kraju drhtavim glasom izvinjava, i tu je kraj video-snimka.

Policija je, podsjetimo, rasvijetlila slučaj tog brutalnog premlaćivanja. Policija je, kako nam je potvrđeno, identificirala djevojčice sa uznemirujućeg snimka, i sa njima će se postupati u skladu sa zakonom o maloljetnicima.

Po neslužbenim saznanjima, slučaj policiji nije prijavila premlaćena četrnaestogodišnjakinja niti njeni roditelji, nego je policija reagirala nakon što je dobila snimak od jednog banjalučkog portala.

"Pripadnici Policijske uprave Banjaluka su jučer zaprimili prijavu i istog dana identificiralii maloljetnice koje su 14. listopada u večernjim satima fizički napale i nanijele povrede četrnaestogodišnjakinji iz Banjaluke", priopćeno je iz PU Banjaluka.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 09:54