StoryEditor

​Danski izumitelj opisao kako je raskomadao novinarku: ‘Bilo je grozno i ludo‘

Piše D  /  21.03.2018., 08:03h

Madsen (47) je u srijedu svjedočio na sudu u Kopenhagenu, pri čemu je odgovorio na pitanje o bizarnoj izjavi o poznatom filmu, u kojem lik kojeg glumi Brad Pitt otkriva odrezanu glavu svoje žene u kutiji.
 
"Nikada nisam bio nasilan prema ljudskom biću - ni prema mrtvom ljudskom biću"
 
"Mislim da nema ničeg neprirodnog u mojoj izjavi. U tom filmu postoji scena s odrezanom ljudskom glavom", rekao je Madsen. Priznao je da je raskomadao tijelo 30-godišnje novinarke, ali uporno tvrdi da je umrla nesretnim slučajem "kada se podmornica ispunila ugljikovim monoksidom".

"Nikada nisam bio nasilan prema nijednom ljudskom biću - ni prema mrtvom ljudskom biću", izjavio je Madsen.
 
Također je rekao kako je koristio oštre odvijače da bi probušio rupe u dijelovima tijela novinarke kako bi lakše potonulo: "Probušio sam nekoliko rupa u dijelovima tijela jer nisam htio da se ispune plinovima."

"Psihopat sklon seksualnom nasilju"
 
Ubodne rane otkrivene su i na genitalnom području žrtve, ali Madsen je porekao seksualni napad. Tužitelji su ga opisali kao psihopata sklonog seksualnom nasilju.
 
"Nema ničeg seksualnog u činjenici da ima ubodne rane u vagini. Razumijem zašto biste pomislili da ima, ali za mene u tome nije bilo ničega seksualnog", rekao je Madsen.
 
Na zahtjev da opiše kako je raskomadao tijelo novinarke prije nego je dijelove stavio u vreće i bacio u more, Madsen je odgovorio:
 
"To je nešto toliko grozno da ne želim ulaziti u detalje. Reći ću samo da je bilo grozno. Bio sam u ludoj situaciji i koristio sam predmete koji su mi se našli pri ruci."
 
"Želio sam da ta nesreća nestane"
 
Madsen je izjavio da je skinuo odjeću s Wall i također je bacio u more: "Htio sam ukloniti sve tragove iz podmornice. Želio sam da ta nesreća nestane."
 
Na sudu su prikazane uznemirujuće snimke s Madsenova kompjutora, koje prikazuju brutalno nasilje i rezanje glava ženama. Očekuje se da će suđenje trajati do 25. travnja, prenosi Index.hr.

23. travanj 2024 10:48