StoryEditor

Dalić: Rebić je preskočio Perišića

Piše D  /  28.03.2018., 10:03h

Igrač Kovačeva Eintrachta odigrao je odličnu utakmicu i bio j najbolji na terenu. Rebić je ordinirao po lijevoj strani, u nekoliko navrata izluđivao je meksičke bekove i bio je pokretač svake akcije hrvatske reprezentacije. Ukratko, sve ono što od Perišića u reprezentativnom, ali i Interovu dresu nismo već dugo vidjeli.

Izbornik Zlatko Dalić nakon utakmice je bio zadovoljan viđenim, a osobito Rebićem.

"Možemo mi i bolje. Pokazali smo kvalitetu, a igrači su pred tisućama meksičkih navijača bili na vrhunskoj razini. Svaka im čast. Rebić je odigrao fantastično i preskočio je Perišića. Neka Perišić sad preskoči njega", rekao je Dalić.

Nakon poraza od Perua u klubove je pustio Modrića, Mandžukića, Perišića, Brozovića, Kalinića i Subašića. Hrvatska je u toj utakmici izgledala blijedo i nezainteresirano, što je izborniku očito zasmetalo.

"Pristup nije bio dobar, a razlozi za to će ostati među nama. No protiv Meksika smo vidjeli da mogu i drugi igrati. Nemamo mi 100 igrača pa da možemo nekoga otpisivati. Nikoga nisam otpisao, ali nitko nije siguran jer dolaze mlađi, agresivniji i napetiji. Ne mogu trpjeti staru slavu. Rakitića mogu samo pohvaliti. Barcelona ga je zvala da se vrati, ali je rekao da ostaje zbog mene i reprezentacije", otkrio je Dalić.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 06:01