StoryEditor

Čović i gradonačelnik Petrović razgovarali o boljim odnosima Trebinja, Mostara i Dubrovnika

Piše D  /  04.10.2017., 05:10h

Nakon sastanka, gradonačelnik Petrović je u izjavi novinarima kazao kako je u otvorenom i prijateljskom razgovoru bilo riječi o problematici Trebinja, ali i o rješenjima za bolji status Trebinja u odnosima prema Mostaru i Dubrovniku, prenosi Fena.

"Zadovoljstvo nam je da smo mogli prezentirati viziju Trebinja u budućnosti. Prezentirati ono što radimo i želimo raditi. Mi smo mlada ekipa koja želi da Trebinje bude centar turizma, dobrih ideja i realizacije dobrih ideja", kazao je Petrović.

Čović je u obraćanju novinarima izrazio zadovoljstvo što je bio u prilici da danas razgovara s gradonačelnikom o Trebinju i o tome kako ga učiniti još privlačnijim mjestom za življenje.

Upitan može li kao predsjedatelj Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH unaprijediti odnose Trebinja i Dubrovnika, Čović je kazao kako je na svima odgovornost da se stvori jedna atmosfera i klima koja će vrijeme iz prošlosti, koliko god ona bila nedavna ili davna, ostaviti za povijest i koja će jednostavno otvoriti vrata mladim ljudima za budućnost.

Nakon susreta, predsjedatelj Čović i gradonačelnik Petrović, otvorili su novi poslovni objekt kompanije Vokel d.o.o. Trebinje, zajedno s vlasnikom kompanije Željkom Lončarom.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 11:07