StoryEditor

Čilić i Mektić pobijedili i donijeli vodstvo Hrvatskoj!

Piše D  /  16.09.2017., 10:09h

Izbornik Krajan odlučio je umjesto Škugora Mektiću pridružiti Marina Čilića, ali to nije baš dobro izgledalo u početku. Susret su Kolumbijci otvorili breakom, ali naši su se nekako uspjeli vratiti na 3:3. Međutim, na samom kraju Falla i Cabal rade novi break i dobivaju prvi set 7:5.

Drugi set su naši otvorili s 2.0, ali kolumbijski par odmah se vraća i na kraju u tie-breaku dolazi do 2:0 u setovima. Tada naši počinju igrati puno bolje, ubacuju u brzinu više i rade veliki preokret.

U trećem setu napravili su break kod 1:1 i prednost održavali do kraja, da bi četvrti dobili lakoćom 6:2. Uslijedila je drama, čvrsto su se držali servisi, ali kod 4:4 naši su odigrali sjajno i oduzeli protivnicima servis. Čilić je to potvrdio servisom i nakon više od četiri sata igre počelo je veliko slavlje, prenosi Jabuka.TV.

No, ono ne smije dugo trajati jer već sutra slijedi nova borba, a najviše nade polažemo u Marina Čilića koji bi, nadamo se, protiv Santiaga Giralda mogao donijeti pobjednički bod.

Podsjetimo, jučer nam je bod donio Marin Čilić, a domaćinu Santiago Giraldo koji je nakon velike borbe sa 6:4, 4:6, 5:7, 6:4, 6:2 pobijedio Franka Škugora koji je uskočio umjesto nominiranog Viktora Galovića (bolovi u leđima). Čilić je u tri laka seta pobijedio drugog kolumbijskog igrača Alejandra Gonzaleza, 484. tenisača svijeta, sa 6:1, 6:4, 6:1, nakon sat i 51 minute igre.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 16:43