StoryEditor

Čengić: Nikoliću je bolje da se posveti pečenju rakije, BiH je nedjeljiva

Piše D  /  09.01.2018., 04:01h

Komentirajući izjavu bivšeg predsjednika Srbije Tomislava Nikolića koji je Republici Srpskoj (RS) od srca poželio samostalnost i nezavisnost, glavni tajnik Socijaldemokratske partije (SDP) BiH Irfan Čengić izjavio je da je Nikolić politički istrošena osoba koja je mandat potrošila na gafove i pokazala neposjedovanje elementarnog znanja.

- Očito je da mu politika ne ide od ruke i takva persona, ismijana i u Srbiji odakle dolazi, nije vrijedna pažnje. Nikoliću bi pametnije bilo da se posveti pečenju rakije, jer samo to zna da radi u životu. BiH je nedjeljiva i međunarodno priznata suverena država. Nema nikakvog razlaza u BiH, niti mirnog, niti nasilnog - kazao je Čengić.

Glavni tajnik SDPBiH smatra da je svaka priča o ukidanjima ili odcjepljenjima samo predizborni "ping-pong" Bakira Izetbegovića i Milorada Dodika te ističe da nisu ugroženi niti država, ni entiteti, niti narodi.

- Ovdje su ugroženi samo gladni, obespravljeni, izvarani i izigrani ljudi kojima se ovakvim personama pokušavaju dodatno zamazati oči, dok im izvlače novčanike iz džepova - zaključio je Čengić.

Dodao je da se troše milijuni KM na besmislene proslave, a da stotine djece u RS-u nemaju novca za liječenje, dok tisuće mladih napušta taj entitet, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću i marketing SDPBiH.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 14:09